Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
test Loop pedaler och loopstation !
  Inlagd: måndag 13 februari, 2012


Ditto erbjuder 5 minuter looptid med obegränsat antal overdubs, alla viktiga funktioner som record, undo/redo, stop och erase, i en otroligt utrymmeseffektiv pedal som tar minimalt utrymme. 24-bitars okomprimerad högkvalitativ audio och True Bypass. Ditto är otroligt enkel att använda och designad av gitarrister för gitarrister.

   
 

 

Boss dominerar marknaden vad gäller looppedaler, varför? Här nedan har du ett par exempel! Som vanligt vet vi att boss alltid håller hög kvalitet på sina pedaler och alltid att levererar det bästa! 

 

BOSS RC-3

Nya kraftfulla loop-pedalen RC-3 har upp till 3 timmars inspelning i stereo, allt detta i en stompbox. Den innehåller ”riktiga” trumloopar med rythm-guide, 99 minnesplatser och är USB 2.0 kompatibel. 

- Kompakt och kraftfull loop-pedal 
- Stor intern minneskapacitet med upp till 3 timmars inspelning i stereo 
- 99 minnesplatser 
- Med USB 2.0 kan du koppla in din PC för att exportera samt importera audio i WAV-format 
- Rythm-guide med riktiga trummor 
- Strömförsörjning sker via ett 9 volts batteri eller med batterieliminator

BOSS RC-30

BOSS firar sitt 10-årsjubileum genom att släppa en helt ny serie i segmentet loop-stationer. Först ut är RC-30, en ”twin pedal” med två synkroniserade spår i stereo och inbyggda effekter. Plugga in valfritt instrument eller en sångmick, RC-30 innehåller även en XLR-ingång med fantommatning. Spela in i upp till 3 timmar och spara på det interna minnet, effekter kan du lägga på under tiden du spelar in. Med USB-porten kan du spela in dina loopar externt eller internt och även importera och exportera i WAV-format.

En Twin Pedal med multikanaler och I/O i stereo 
Två synkroniserade stereospår med dedikerade volymreglar och knappar för spårval 
Ett stort internt minne med upp till 3 timmars inspelning i stereo 
99 programplatser för att spara dina loopar 
Inbyggda effekter för att färga looparna 
Flera ingångar: 1/4” tele A och B ingångsjack, stereo 1/8” tele mini AUX ingångsjack, XLR ingångsjack med fantommatning 
Med USB 2.0 kan du koppla in din PC för att exportera samt importera audio i WAV-format 
Rythm-guide med riktiga trummor 
Strömförsörjning sker via batterier eller med batterieliminator.

 

 

 

BOSS RC-300

Nu, när loop-febern sveper över planeten, presenterar BOSS stolt den mest kraftfulla Loop Station-effekten någonsin – RC-300. Denna nya flaggskepps-looper innehåller tre synkroniserade stereospår med dedikerade volymkontroller och fotströmbrytare för transportkontroll av varje spår. Den har också proffseffekter, en master expression-pedal och en påkostad, extrabred kontrollpanel för optimal åtkomst när man använder den live. Koppla in gitarr, bas, klaviatur eller annat valfritt instrument och skapa häpnadsväckande loopar i realtid. Vidare finns det också en XLR-ingång, komplett med fantommatning, så att vokalister, percussionister, violinister, beatboxers och alla andra med uppmickade instrument också kan vara med och loopa. Med RC-300 kan man spela in upp till tre timmar på det interna minnet och lägga på effekter under tiden. Via USB-porten kan man spara sina loopar externt och dessutom importera/exportera WAV-filer. Lär känna den mest kraftfulla och inspirerande Loop Station-effekten i BOSS-historien, det kreativa verktyg som många musiker bara kunnat drömma om.

 

Okej killen behöver ett nytt axelband men videon är ok och man förstår hur RC-300 fungerar.

En demonstration av BOSS RC-300

 Extra Information:
For more information, please visit this related link:  


Statistik
Viewed:4122
Antal svar: 0
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U