Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
nyheter på digital trummor från roland
  Inlagd: torsdag 20 januari, 2011


 

Roland's första Octapad ritade en gång i tiden totalt om kartan för elektroniska percussion-instrument. Lika liten som en vanlig portfölj slog Octapad ned som en bomb och erbjöd trummisar och percussionister samma möjligheter som en fullstor elektronisk rigg - i en enda enhet - och med helt nya möjligheter att framträda och uttrycka sig på. I dag, flera decennier senare, skrivs ett nytt, spännande kapitel i Octapad-historien. SPD-30 blandar nutidens mest väsentliga sound med den senaste triggningstekniken - allt förpackat i ett tåligt, turnévänligt format, redo för de mest krävande jobben.

du kan läsa mer här!! : http://www.musikalen.se/advanced_search_result.php?keywords=spd-30&x=0&y=0

 

SPD-SX: Sampling Pad

En samplande multipad som gör jobbet

Samplingspaden SPD-SX är ett kraftfullt verktyg för att skapa egna samplingar med trumpinnarnas hjälp. Innovativa samplingsfunktioner, en underbar spelbarhet och tre multieffektprocessorer är bara något av allt det som ryms under det läckra skalet. SPD-SX är det perfekta tillägget till ett akustiskt eller elektroniskt trumset, för percussionisten, DJ-båset eller keyboard-riggen – och lika hemma på scen som i studion, pre-production situationer eller i en dance-klubb. SPD-SX tar många av de beprövade koncepten från sin föregångare och lyfter dem till en helt ny nivå. Vare sig du spelar upp vanliga ”one-shot” samplingar, loopade fraser eller kompletta audio backing-tracks så är SPD-SX fylld med den senaste tekniken och verktygen för att få jobbet gjort - snabbt, exakt och bekvämt. Njut av marknadens mest avancerade triggnings- och samplingsteknologi i ett smidigt och lättanvänt instrument.

 • Unikt samplingspad koncept – det enda instrumentet av sitt slag i världen
 • 2 GB internminne ger möjlighet till 360 minuters sampling (mono) utan behov av ytterligare externminne
 • Nio anslagskänsliga gummipads + två ingångar för externa dual-trigger pads
 • Enkel inspelning och uppdelning/fördelning av audiodata via Multi-Pad Sampling
 • Tre inbyggda multieffektenheter med två realtids kontrollrattar och fyra dedikerade effektswitchar
 • Individuella Pad Dynamics-indikatorer visar pad status och audiosignalens aktivitet medan man spelar
 • Utökad USB-funktionalitet (USB-masslagring, USB-MIDI/AUDIO, USB-minne)
 • Wave Manager-mjukvara medföljer för att man enkelt skall kunna importera, assignera och organisera samplingar
 • Stor, bakbelyst LCD

 

TD-15KV: V-Drums digitaltrumset, ”V-Tour”-serien

Suveränt V-Drum set i mellanprisklassen, baserat på SuperNATURAL-tekniken

Ny TD-15 trummodul med SuperNATURAL

Med SuperNATURAL som ”motor” levererar denna mellanklassmodul spelbarhet i absolut toppklass, uttrycksmöjligheter utöver det vanliga och ett professionellt operativ. Helt enkelt en kraftfull men samtidigt prisvärd trummodul för både inspelning och live-bruk.

Ny lättvikts V-Pad PDX-100 för virvel och golvpuka

TD-15KV har som virvel- och golvpuka fått den nya V-Paden PDX-100, en 10” lättviktspad med nätskinn och en avancerad dubbeltrigger-sensor, metallsarg, kompakt hölje samt ett fäste av s.k. dual-mount typ för olika typer av stativ.

Snygga hängpukor med lite krom-bling

PD-85BK är en klassisk 8” V-Pad med nätskinn som också den har Rolands välkända dubbeltriggningsteknik. Resultatet är en mer konsekvent och noggrann avkänning mellan skinn och sarg. Byggd som ett stridsvagnshinder med en cool, svart finish och med en snygg, kromad sarg. Tillsammans med TD-15 modulen kan PD-85 återge kantslag och ljudens karaktär ändras också beroende på hur hårt man spelar.

Överlägsen Hi-hat känsla med en äkta V-Hi-hat

Blundar man känns det som om man spelar på en vanlig hi-hat med dubbla lock. Men undersöker man den innovativa, ”flytande” konstruktionen på VH-11 närmare ser man att den omfattar ett enda rörligt överlock ovanpå en fixerad bottendel med inbyggd lägessensor. Går snabbt att sätta upp och är enkel att transportera. Monteras på ett helt ordinärt hi-hat stativ och ger samma spelkänsla som en ordinär 2-delad hi-hat.

* Hi-hat stativ medföljer ej

Välrenommerade V-Cymbaler för crash och ride

Med optimerat vikt-/balansförhållande och känslighet erbjuder CY-12C för crash-positionen en naturlig, svängande rörelse, en exakt triggning och ett konsekvent uppförande – inklusive ”choke”-funktion. CY-13R är å andra sidan en ride-cymbal med en något större spelyta och en realistisk spelkänsla, med en noggrann 3-vägs triggning för kant, spelyta och klocka.

Bas-kick med naturlig spelkänsla

Med en ny mekanisk konstruktion och en ”tygklädd” slagplatta ger KD-9 en fantastisk känsla, dynamisk respons, exakt triggning och en stabil spelbarhet – även med dubbelpedal. Den är också snabb och enkel att sätta upp.

* Bastrumpedal ingår ej

Specialstativ för V-Tour V-Drums
MDS-9V är ett trumstativ som designats särskilt för att passa TD-15K. Det är uppbyggd som en trumhage med fyra ben, ställbara kulleder för cymbalarmar och virvelfäste och en tiltbar hållare för hi-hat armen. Cymbal- och pukpads kan justeras helt fritt för optimal spelposition.

 

TD-11KV: V-Drums digitaltrumset, ”V-Compact”-serien

Kompakt, prisvärt V-Drums set baserat på SuperNATURAL-tekniken

Ny V-Compact trummodul med SuperNATURAL

TD-11 är en ny, SuperNATURAL-baserad V-Drums ljudmodul med en mer naturlig och realistisk trumupplevelse för den som just klivit in i digitaltrummornas sagolika värld. Den är prisvärd och lätt att förstå vilket ger trummisar av alla kalibrar helt nya möjligheter när det kommer till att använda V-Drums för övning, undervisning och framträdande.

V-Pads med nätskinn till virveln och pukorna

PDX-8 (8”) och PDX-6 (6,5") V-Pads med nätskinn är bestyckade med Rolands fantastiska dubbeltriggningsteknik. Det ger en jämn och exakt respons mellan skinnet och rimmen. Själva rimmen på PDX-8 är expanderad till 10” vilket ger ett bekvämt och inte så högljutt kantslag. 

Välrenommerade V-Cymbaler för crash och ride

Med optimerat vikt-/balansförhållande och känslighet erbjuder CY-12C för crash-positionen en naturlig, svängande rörelse, en exakt triggning och ett konsekvent uppförande – inklusive ”choke”-funktion. CY-13R är å andra sidan en ride-cymbal med en något större spelyta och en realistisk spelkänsla, men en noggrann 3-vägs triggning för kant, spelyta och klocka.

Kompakt och praktisk Hi-hat kombination

I hi-hat position används cymbal-paden CY-5 som har en 10” spelyta och en naturlig, svängande rörelse samt separata triggrar för spelyta och kant. Tillsammans med hi-hat kontrollpedalen FD-8 kan man återge realistiska hi-hat ljud med en mjuk övergång mellan öppen och stängd position.

Bas-kick med naturlig spelkänsla

Med en ny mekanisk konstruktion och en ”tygklädd” slagplatta ger KD-9 en fantastisk känsla, dynamisk respons, exakt triggning och en stabil spelbarhet – även med dubbelpedal. Den är också snabb och enkel att sätta upp.

* Bastrumpedal ingår ej

Specialstativ för V-Compact V-Drums

MDS-4V är ett trumstativ (typ hage) som designats för att passa just TD-11K. Det är Rolands mest utrymmeseffektiva trumstativ. Utöver en snygg och kompakt design har MDS-4V fått en central, horisontalbalk i metall för ökad stabilitet och hållbarhet under många års upp- och nedmontering av setet. Med en lägre tyngdpunkt och läcker svart finish ger MDS-4V hela trumsetet en snygg och ren look.


HD-3: V-Drums Lite

Mångsidigt V-Drum trumset för användning i hemmet

Rolands V-Drums är världsberömda för sina fantastiska ljud och för sin goda spelbarhet. Nu får V-Drum familjen ett spännande nytillskott i och med HD-3, ett nyskapande trumset som expanderar hela trumbegreppet. Detta kompakta trumset är både kraftfullt och tillräckligt uttrycksfullt för att attrahera proffs men samtidigt roligt och lätthanterligt för nybörjaren, spelentusiasten och alla anhängare av hemmaunderhållning. Du behöver inte vara en trummis för att ha behållning av detta roliga och coola instrument för alla hem.

 • Ett roligt och kompakt V-Drum set för alla nivåer och typer av trummisar, gamers och hem
 • 20 färdiga trumset väljs via dedikerade knappar och en informativ, bakbelyst LCD-display
 • Bastrumma utan klubba med förbättrad spelkänsla och lågt, akustiskt ljud
 • Ny typ av pukor med ”tygklädda skinn”, utvecklad spelkänsla och design
 • Dubbla triggrar på virvel- och cymbal-pads för ökad spelbarhet
 • Metronom med valbara ljud och ställbart tempo

läs mer om HD-3 här : http://www.musikalen.se/roland-roland-hd3-digitalt-trumset-p-153321654.html

TD-9KX2: V-Tour® Serien

Förfinad design, förbättrad spelbarhet

Features

 

Rolands populära TD-9KX kit uppgraderas nu med en nydesignad baskick-trigger och nya V-cymbaler, samtidigt som ljudmodulen TD-9 uppgraderats för att öka setets sammanlagda spelbarhet. Ljudbanken innehåller nya trumljud för alla musikstilar och man kan öva till sina favoritlåtar i MP3/WAV-format via ett USB-minne.

 • Förbättrad med nya trumkomponenter (KD-9, CY-12C, CY-13R)
 • Nätskinn ger en ”akustisk” spelkänsla och dynamik på virvel och pukor (PD-105, PD-85)
 • VH-11 hi-hat pad, monteras på valfritt standard hi-hat stativ

Specs

* Dimensionerna inkluderar MDS-9, ljudmodul, Kick-pad, Cymbaler, and trumpall.
* Vikt exkluderar stativ (MDS-9: 10.2 kg)
Kit-konfiguration
Trumljudmodul: TD-9
        V-Pad (virvel): PD-105BK
        V-Pad (Tom 1, 2, 3): PD-85BK (x3)
        V-Hi-hat: VH-11
        V-Cymbal (Ride): CY-13R
        V-Cymbal (Crash): CY-12C
        Kick-pad: KD-9
        Trumhage(stativ): MDS-9 (säljs separat)
 
Extra triggingångar
2 (CRASH2, AUX)
Medföljande tillbehör
Trumnyckel, monteringsanvisning
Tillbehör (säljs separat)
Cymbalarm (MDY-serien), pukfäste (MDH-serien), trummonitor(PM-10/PM-30), V-Drums tillbehörssats (DAP-3), V-Drums trummatta (TDM-10/TDM-20)
Mått och vikt
Bredd
1300 mm
Djup
1200 mm
Höjd
1250 mm
Vikt
15.3 kgStatistik
Viewed:5198
Antal svar: 0
nyheter på digital trummor från roland
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U