Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Mobil inspelning
  Inlagd: måndag 30 juni, 2014


Zoom H5 är en portabel inspelare som bygger på det som gjort H6:an populär: utbytbara mikrofoner. Behöver du inte färgskärm och mer än 15 timmars batteritid finns det pengar att spara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om Zooms H6-modell inte är mer än ett år gammal är det redan dags för en ny medlem i familjen. Precis som med flaggskeppet H6 bygger H5:an på konceptet med utbytbara mikrofoner, men lägger sig på en något billigare prislapp. H6:an kostar runt 3500 kronor och H5:an kommer att kosta ungefär en tusenlapp mindre när den lanseras i sommar. De stora skillnaderna mellan modellerna är att H5:an använder en monokrom bildskärm istället för färg, har kortare batteritid, samt två XLR-ingångar (jämfört med fyra hos H5-modellen).

Tillverkare: Zoom (www.zoom.co.jp).
Kontakt: Polysonic (www.polysonic.com).

 


 

 

 

ZOOMQ4

INFÄLLBAR XY Om du vill spela in video med bra stereoljud behöver du en bra mikrofon. Om du inte vill kompromissa med ljudkvaliteten ska du ha en XY stereomikrofon. Denna kan dock lätt hamna i vägen. I Q4 är mikrofonen ihopfällbar så att man kan fälla in den i kamerakroppen där den inte tar någon plats.

EXAKT STEREOBILD Q4 ger ett tredimensionellt ljud med med exakt stereobild. Mikrofonen har en stereobredd på 120° genom två enkelriktade mikrofoner. Vänster- och högermikrofonen är synkade så att det inte blir någon avståndsskillnad när ljudet når kameran, således blir det inte heller någon tidsfördröjning. När ljudet fångas upp mellan mikrofonerna blir det ett tredimensionellt stereoljud som ger en trovärdig återgivning av var ljudet kommer ifrån och hur långt borta det är.

HÖG LJUD- & VIDEOKVALITET Ljudet är faktiskt viktigare än videokvaliteten för totalupplevelsen. Om du vill t.ex. vill filma på stranden så vill du att ljudet ska förmedla havsvågornas brus med en naturlig och närvarande känsla. Med Q4 får du en XY stereomikrofon som både ger en realistisk och naturlig återgivelse. Ljudet är i WAV-format upp till 24bit/96kHz. Dessutom får du videokvalitet i FullHD med upp till 1080p upplösning.

IN-/UTGÅNGAR Q4 har ljudingång för anslutning av en extern mikrofon eller linesignal samt hörlursutgång med volymkontroll. Q4 har inbyggda högtalare så att du får ljud när du tittar på dina inspelade videos direkt på LCD-skärmen. En mikro-HDMI-kontakt för att skicka ut video och ljud på storbilds-TV. En mini-USB-kontakt för att koppla Q4 till din dator. Förutom att överföra videofilerna från SD-kortet går Q4 att använda som webbkamera och USB-mikrofon.

FUNKTIONELL Q4 är kompakt, lätt och går att fästa på alla de vanligaste kamerafästena (actionkamerafästen mm.). Den är optimerad att befinna sig i händelsernas centrum! Det är inte bara ljud- och bildkvalitet som är viktigt. Med smidig funktionalitet får man fler möjligheter i sitt filmande. Q4 ger flera kreativa alternativ och har en mängd faciliteter. LCD-skärmen är fullt vinklingsbar, den går att vrida 180° för självporträtt. Du kan filma dig själv medan du t.ex. spelar ett instrument och kan samtidigt kontrollera att filmen blir som den ska. LCD-skärmen kan dessutom tas av från kameran så att den blir än mer kompakt.

VINDPÄLS Även en bra mikrofon kan behöva ett vindskydd när det blåser. Vindbrus kan ställa till problem med ljudet när man filmar utomhus. Q4 har därför en egen specialframtagen vindspäls som eliminerar allt vindbrus. Det går därför att spela in stereoljud av hög kvalitet även när det blåser.

REGNSKYDD
Köp till tillbehöret RJQ-4 som effektivt skyddar din Q4 när det regnar ut

 

ZoomH6

Världens första portabla inspelare med 6 kanaler och utbytbara ingångsmoduler!

Zoom H6 kommer för alltid att förändra hur du tänker dig ljudinspelning!
I över 30 år har Zoom skapat produkter med suverän ljudkvalitet
- med Zoom H6 höjs ribban till en helt ny nivå!

 
Zoom H6 ger er den mest mångsidiga handinspelaren världen någonsin sett - Oavsett vad du skall spela in - liveband, film, replokal, intervju, tv, radio, ENG, etc. - Zoom H6 hanterar det enkelt!
modul Modulsystem
Zoom H6 har enkelt utbytbara mikrofoner och XLR/TRS ingångar. Välj mikrofon till den miljö Du spelar in i.
Behöver Du 6 st XLR/TRS anslutningar? Eller Mid/side stereo inspelning? Eller en shotgun mikrofon tillsammans med 4 st myggor? - Det finns alltid något som passar dig!
(Shotgun-mikrofon och XLR/TRS finns som tillval)
6kanaler 6 Kanaler och ljudkort
Zoom H6 spelar in 6 kanaler samtidigt till 6 individuella spår eller stereomix med 6 nivå-mätare och 6 fysiska lättåtkomliga nivårattar.
Vid fältinspelning spelar du in på SD-kort (Max 128GB) Mer än 20 timmar med batteridrift!
Hemma kan du ansluta H6 till din dator så får du ett smidigt, 6/2 kanals ljudkort.
rec Smarta funktioner
Backup-record spelar in en extra kopia av dina L/R spår, med 12db lägre gain. Om inspelningen distar, har du kvar en backup med lägre gain, så du kan rädda inspelningen. Pre-record spelar in 2 sekunder innan du trycker på Rec, och auto-record spelar in så fort den känner av en bestämt ljudnivå. Alla kan aktiveras som du önskar.
fx Inbyggda effekter
Zoom H6 har inbyggda effekteter för att polera inspelningen eller kompensera för ljudmiljöproblem. Low-cut filter för att ta bort låga frekvenser från t.ex. blåst och brum. Kompressor och limiter för att kompensera för nivåskillnader.
Även metronom och stämapparat finns inbyggd!
package I förpackningen:
• Zoom H6
• XYH-6 X/Y mikrofon
• MSH-6 MS mikrofon
• SD kort (2gb)
• Cubase LE
• WSH-6S Skumgummi vindskydd
• USB kabel
• Hardcase
Bilde  
Egenskaper: • Spelar in upp till 6-spår samtidigt
• 4 utbytbara mikrofoner/ingångsmoduler (XY och Mid-Side moduler ingår)
• Fantommatning för alla XLR-kanaler +12/+24+48V
• Ljud i HD-kvalitet upp till 24bit/96kHz. WAV eller MP3
• Inspelning: SD/SDHC/SDXC-card upp till 128GB
• Över 20 tim batteritid
• Gain/volym (riktiga rattar) och 20dB pad på varje kanal
• USB-ljudkort med 6 in och 2 ut för PC/Mac/iPad
• Tillval: Shotgun-mikrofon och 2 ch XLR/Tele modul
• Komplettera med blixtskofäste HS-1 för montering av H6 på din kamera
 

Exempel på användningsområden:

Replokalen/scenen
Vill du spela in bandet ? Använd EXH-6 för att få två extra ingångar, - totalt 6 XLR/Tele ingångar med mic eller linje nivå. Spela in på totalt 6 spår som du kan mixa i medföljande programvaran Cubase LE i efterhand.

replokal


Film/Fältinspelning/Intervju
Vill du spela in på location? Använd MSH-6 för att få huvudljud i perfekt stereo. Anslut en boom-mik och en mygga till ingång 1 och 2 för dialog, och två miljö-mikrofoner för att fånga stereobilden. Allt på 6 individuella spår.
replokal
H6Statistik
Viewed:2735
Antal svar: 0
Mobil inspelning
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U