Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Keyboard nyheter 2016
  Inlagd: onsdag 15 januari, 2014


Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 24  gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt.
Vi kommer att visa alla nyheter och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook: Musikalen-Klaviatur

Visar image006.jpg

 

Pa4X Professional Arranger är mer än bara ett keyboard. Den är också ditt kompband, din kapellmästare och din ljudtekniker. Den är t.o.m. dina bakgrundssångare – som dessutom alltid sjunger helt rent. Bäst av allt – det är du som styr!

 

Pa4X är samtidigt perfekt för att komponera och spela in med. Den helt nya EDS-X ljudmotorn  (Enhanced Definition Synthesis - Expanded) ger fantastiskt realistiska och detaljrika ljud som bygger på ett massivt PCM-minne, över 10 gånger större än i tidigare topp-modeller. Med KORGs exklusiva DNC (Defined Nuance Control) har du dessutom perfekt artikulerade soloinstrument redo när du behöver dem. Du kan också välja mellan 61- eller 76-tangenter och att köpa till den externa högtalaren PAAS.

 

Partnerskap med Waves Audio och TC Helicon ger ”state-of-the-art” -ljudbearbetning och vokala effekter. Plus, det finns massor av nya instrument och trumset, tillsammans med ett stort bibliotek med styles för att täcka en hel värld av musikaliska genrer.

 

Nu finns även Pa4X-Oriental för omgående leverans som förutom de ljud och styles som finns i den vanliga versionen har massor med nya ljud och styles som passar den orientaliska musikern.

 

Självklart finns ett stort sample-minne i alla modellerna för den som vill skräddarsy sitt instrument med unika ljud och komp. En uppskattad och viktig möjlighet för många musiker.

 

Läs mer om Pa4X här

 

KORG PA4X-61 ARRANGER KEYBOARD. art. nr. 8092056. Ca pris: 29 950kr

KORG PA4X-76 ARRANGER KEYBOARD. art. nr. 8092057. Ca pris: 32 750kr

KORG PA4X-OR-61 ARRANGER KEYB. art. nr. 8092058. Ca pris: 33 995kr

KORG PA4X-OR-76 ARRANGER KEYB. art. nr. 8092059. Ca pris: 36 495kr

KORG PAAS PA3/4X SPEAKER AMP. art. nr. 8092047. Ca pris: 3 895kr

 

 

 

Moog lanserade på NAMM sin nya analogsynt för 2014 och den höjer många ögonbryn. Inte nog med att den är förbannat snygg, det är även Moogs första ej monofoniska synt på över 30 år(!). Istället för en röst har den alltså två och kallas därmed Parafonisk men på grund av att den endast har ett filter och en envelope per röst vill Moog inte kalla den Duofonisk (hör Amos från Moog förklara skillnaden i videon nedan). Besten har 37 st tangenter, 40 st rattar, 74 st knappar och en LCD-display.

mo-sub37te_3_smallAndra spännande nyheter är bland annat Duo Mode som innebär att du kan spela oscillator 1 och 2 självständigt. Programmerbar arpeggiator/ step sequencer där du kan spela in melodin med händerna och sedan få den kvantiserad med sequencern. Två modulations-bussar med valbar källa och destination. 256 presets och ett 37-tangenters anslagskänsligt klaviatur med aftertouch.

Mixer-delen har volymkontroll och mute-knapp för varje ljudkälla – oscillator 1 och 2, sub och noise. Det finns även en gemensam volymratt för extern ljudingång och Feedback. Feedbacken matar utsignalen från filtret tillbaka till ingången på mixern.

Sub 37 har samma kraftfulla DAHDSR-envelope som Sub Phatty med panelkontroll för varje funktion. Den har även en gratis Editor som plug-in eller stand alone-program för smidig integration mellan synten och din DAW. Detta ger total kontroll, recall och automatisering av varje parameter.

Tribute Edition är en limiterad utgåva för att hedra minnet av Moogs grundare Dr Robert Moog. För varje såld Sub 37 TE skänker Moog en del av förtjänsten till skolor i Asheville och deras musikutbildningar.

mo-sub37te_small• 100% analog
• Monofonisk eller parafonisk
• 37st semivägda tangenter med aftertouch
• 128 x 64 pixel LCD-display med vit bakrundsbelysning
• Ljudkällor:
- 2st Oscillatorer med valbara vågformer
- 1st Sub oscillator med fyrkantsvågform
- 1st Noise
- 1st Extern ljudingång/ filter feedback
• Oscillator-omfång: 22 Hz – 6.8 kHz
• Filter: 20 Hz – 20 kHz Moog Ladder Filter med 6/12/18/24 dB/oktav och Multidrive
• Transponering: +/- 1 oktav
• Arpeggiator/Sequencer: Up, Down, Order, Random, Latching, Back/Forth, Invert, +/-2 Range, Tie, Rest, MIDI Sync
• Modulationskällor:
- Källor: LFO, Filter Envelope, Programmable Sources – Amp Env,Osc1/Osc2 Pitch
- Destinationer: Osc1/Osc2/Both Pitch, Filter Cutoff, Osc1/Osc2/Both Wave, VCA, LFO1/LFO2 Rate, Noise Level, EG Time. Programmable Destinations – Filter resonance, drive, slope, EG amt. Osc1/Osc2/Sub Level, Feedback/Ext Level
• LFO panelfunktioner: Hi/Low Range from .01Hz–1kHz, Midi Sync, KB Reset
• Envelopes: DAHDSR Envelopes with Multi-Trigger, Reset, Looping, MIDI Sync, Latch, and Variable control of EG Delay, Hold, Velocity Amount, KB Tracking
• Ingångar: 1st TS
• Utgångar: 1st TS, 1st TRS hörlursutgång med separat ljudvolym
• MIDI I/O: 1st In, 1st Ut + USB
• CV/Gate ingångar: Filter CV, Pitch CV, Volume CV, KB Gate
• 256 presets – 16 banker med 16 presets
• Vikt: 10 kg
• Mått: B 680 x H 172 x D 375 mm

Pris: 12 795:- inklusive moms (preliminärt)  Leverans: Kvartal 1 2014

Thereminen är ett av de äldsta elektroniska instrumenten och det enda som du spelar utan att vidröra. Genom att röra dina händer i utrymmet runt dess antenner kontrollerar du tonhöjd och volym. Moogs nya Theremini är en klassisk Theremin i retro-design men fullsmockad med moderna funktioner. Tex är ljudmotorn baserad på den prisbelönade iOS-synten Animoog!

Thereminen är det enda elektroniska instrumentet som får användas i en symfoniorkester. Spelbarheten på en Theremin är stor och kanske rent av det elektroniska instrument med mest uttrycksmöjligheter.

En nyhet på Theremini är ton-kvantisering vilket gör att användaren kan själv ställa svårighetsgraden på instrumentet. Vid max-inställning spelar Thereminin endast tonerna i skalas du har ställt in vilket innebär att det är omöjligt att spela fel. Minskar du inställningen får du mer kontroll av tonhöjd och vibrato och med inställningen på minimum fungerar den som en klassisk Theremin helt utan hjälp.

En inbyggd stämapparat gör att du kan se noterna samtidigt som du spelar. Detta är användbart för att korrigera en användares position och för att utbilda nybörjare om tonhöjd och skalor.

Andra nyheter är bland annat 32 st presets som baseras på vågformer eller Wavetable-syntes. Spara önskad skala och grundton. Inbyggt delay och högtalare. LCD-display.

• Pitch correction w/ selectable scales and root note
• Built in tuner allows you to learn pitch and scales
• 32 Wavetable based presets
• Built in speaker
• Headphone output
• Two 1/4″ audio outputs
• Single Pitch CV output w/ selectable range
• User selectable scale and root note (stored per preset)
• User selectable range: highest note and lowest note (stored per preset)
• Adjustable Stereo Ping-Pong Delay
• Removable pitch antenna – built in storage compartment on bottom-side
• Built in 3/8” Mic stand and Camera stand adaptor
• High quality rubberized feet

Pris: 2 695:- inklusive moms (preliminärt)

FA-08

Workstation

Nyutvecklad workstation med 88-tangenters Ivory Feel-G Klaviatur, 16-spårs sequencer,inbyggd sampler och fler än 2000 ljud.

 

RD-800

Stagepiano

Professionellt stagepiano med den hyllade SuperNATURAL Piano-ljudmotor, PHA-4 Concert klaviatue med eftertryck, och över 1100 ytterligare ljud.

Visa mer

HP-508

Digitalpiano

SuperNATURAL Pianoljudmotor och PHA-4 Concert Klaviatur med eftertryck och Ebony/Ivory Feel samt ett sex-kanaligt Acoustic Projection ljudsystem.

Visa mer

DP-90e

Digital Piano

SuperNATURAL Pianoljud och PHA-4 Premium Klaviatur med eftertryck och Ivory Feel, Dynamic Harmonic feature och ett omfattande sångbibliotek.

Visa mer

LX-15e

Digitalpiano

Lyxigt och elegant upright-piano med SuperNATURAL Pianolju, PHA-4 Concert Klaviatur med eftertryck och Ebony/Ivory Feel, och Dynamic Harmonic feature.

Visa merStatistik
Viewed:4210
Antal svar: 0
Keyboard nyheter 2016
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U