Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog » Frakt Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
SökAvancerad sökning
Kategorier
Gitarr
Bas
Klaviatur
Studio
Mikrofoner
PA & Ljus
Slagverk
Klassiska Instrument
Backline
uthyrning
Garagesale
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Frakt

LEVERANSINFORMATION

Om din order är klar för leverans, skickas den inom en arbetsdag från det att vi mottagit den till vårt system. När din order har lämnat oss, får du automatiskt en leveransbekräftelse (förutsatt att du lämnat rätt e-postadress) samt ett kollinummer via e-post. Du kan även få ditt kollinummer via sms-avisering. Du kan då följa ditt paket på Postens hemsida.

Om vi måste beställa hem en vara kan leveranstiden vara längre. Information om detta finns i kundvagnen under ”lagerstatus”.

Brev:
Finns även som postförskott och rekommenderat. Om värdet på ordern överstiger 500kr eller om varan är för stor för att skickas som brev ändrar vi automatiskt till postpaket. En liten vara men med högre värde kan skickas som rekommenderat brev.

Postpaket:
2-3 dagar beroende på avståndet. Ett postpaket kostar 69kr inklusive moms. Väljer du mot postförskott blir kostnaden 119kr.

Hempaket: 1-3 dagar beroende på avståndet. Ett hempaket utan postförskott kostar 187kr inklusive moms och ett hempaket mot postförskott kostar 290kr inklusive moms. Hempaket kan inte skickas till kunder boende längs lantbrevbärarlinjer.

Företagspaket 16.00: För företag. 1-3 dagar beroende på avståndet.

Företagspaket 09:00: För företag. Levereras normalt innan 09:00 nästa helgfria vardag till företag. Till vissa orter samt för gods som körs ut med lantbrevbäring förlängs leveranstiden. För exakta leveranstider, se www.posten.se Företagspaket 09:00 

Express 07:00: Ett bra alternativ till den som har bråttom. Express 07:00 finns att hämta nästkommande dag från kl 07.00 (måndag-fredag) på mottagarens Företagscenter/Brevbärarkontor (lokala avvikelser kan förekomma). Det finns ingen postförskott tjänst kopplad till Express 07:00, därför måste ordern vara betald innan den lämnar Musikalen. Betalkort eller förskottsbetalning (faktura till företag) fungerar bra tillsammans med Express 07:00. Mer på www.posten.se

Skrymmande paket: På stora varor som t ex Trummset, digitalpiano,högtalarsystem eller större väskor tillkommer ett skrymmetillägg på 69kr - 295kr inklusive moms beroende på storlek.


Id-handling vid utlämning av paket
Vid utlämning av paket via serviceställe måste id alltid uppvisas.


TRANSPORTSKADOR

Synliga skador på godset ska anmälas direkt vid mottagandet på utlämningsstället. Efter det tar du kontakt Musikalen så hjälper vi dig med reklamationen och tar upp ansvarsfrågan med fraktbolaget. 

Fortsätt

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U