Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Digital piano och flyglar
  Inlagd: torsdag 29 mars, 2012


Nyheter Digital flyglar

V-Piano Grand: V-Piano®

Den totala och fullständigt autentiska flygelupplevelsen

Med sitt banbrytande sätt att ta sig an flygelmodellering – och med ett häpnadsväckande realistiskt ljud, anslag och respons – har Roland’s V-Piano® fått ta emot många internationella utmärkelser och hyllningar sedan debuten 2009. Det har blivit förstahandsvalet för många av världens mest krävande pianister. Hur kan man då utveckla V-Pianot? Genom att introduktionen av ”V-Piano Grand”! Byggt i ett elegant flygelkabinett, med ett flerkanals ljudsystem som reagerar naturligt och intelligent på ens framförande, suddar detta utsökta instrument ut gränsen mellan den digitala och akustiska världen. Som ett steg upp från den föregående generationen har V-Piano Grand’s ljuddel förfinats ytterligare genom att nya pianomodeller lagts till det inbyggda ljudbiblioteket. Välkommen till en ny värld av prestanda och sofistikerade, musikaliska innovationer.

Den totala och fullständigt autentiska flygelupplevelsen

Levande piano

V-Piano® svävar klart over tidigare teknologiers begränsningar med sin uppseendeväckande ”levande” pianokärna som gör det möjligt för varje enskild ton att reagera och utvecklas naturligt och perfekt, helt utan hörbara ”skarvar” eller andra abnormaliteter. Hos V-Piano Grand förekommer inga anslagsrelaterade byten av förinspelade samplingar och ingen loopning av utklingningen – bara ett mjuka, naturliga toner som måste höras – de går inte att beskriva i ord. Grundläggande, naturligt, vackert – V-Piano Grand är en dröm att spela på.

Underbar klang med stort djup

Till skillnad från tidigare instrument så är V-Piano Grands inbyggda ljudsystem baserat på en flerkanals audioteknik som fyller rummet med ett underbart, spatiellt ljud där man lätt glömmer högtalarnas fysiska existens. Varje enskild komponent i pianoklangen allokeras omedelbart till rätt plats i ljudbilden och förändras jämnt och naturligt i tid, baserat på framförandet. Från pianistens position låter till exempel klubbslagen närmare medan klingande strängar finns längre bort. Varje element placeras intelligent i realtid för att skapa ett brett, multidimensionellt ljudfält. Ljudbilden är rätt, både ur pianistens och lyssnarnas perspektiv. Dessutom skapas ljudens ”virtuella rum” unikt för varje enskild pianomodell. Detta är en finess som V-Piano Grand är helt ensam om.

Sound Designer

Med V-Piano Grand kan man välja mellan vackert modellerande, klassiga pianomodeller till futuristiska avantgarde varianter eller så kan man skapa sina egna specialljud. Man kan variera hårdheten hos de virtuella hammarnas filtytor och experimentera med exotiska strängkombinationer, -stämningar och –material. Exempelvis går det att åstadkomma ett instrument där varje tangent har tre strängar av silver. Byt mellan legendariska flyglar eller spela på ett futuristiskt piano som ingen hört förut.

Innovativ kabinetkonstruktion

För första gången erbjuder Roland en konstruktion som gör det möjligt att njuta av det högglanspolerade tangentbordslockets estetiska skönhet samtidigt som det också döljer kontrollpanelen. Locket har utformats så att också kan fungera som ett skjutbart lock. Historiskt har Rolands pianon haft antingen ett fällbart tangentbordslock eller ett skjutbart lock. V-Piano Grand kombinerar de båda genom ett vackert lock som också kan fällas i ”klassiskt” läge, dvs. enbart över reglagen. När locket är fullt öppet ser man kontrollpanelen. Vill man dölja panelen kan locket skjutas fram horisontellt i fullt öppet läge. Notstället kan vikas så att när locket är stängt och notstället nedfällt blir överdelen av V-Piano Grand helt plan.

  • Roland’s revolutionerande V-Piano modelleringsteknologi i ett flygelkabinett
  • Inbyggt multikanals ljudsystem ger en naturtrogen, akustisk flygelklang
  • Klaviatur av typen PHA III Ivory Feel med eftertryck
  • Progressiv ”Damper Action” pianopedal för äkta, akustisk flygelkänsla
  • Elegant, traditionellt designat flygelkabinett
  • Nya inbyggda pianomodeller, fullt optimerade för V-Piano Grand

 

 

 

Flyglar

V-Piano Grand

V-Piano®

Roland’s revolutionerande V-Piano® modelleringsteknologi i ett flygelkabinett med flerkanalsljud

Visa mer

RG-3F

Roland Digitalflygel

Rolands RG-3F är en Mini Grand som speglar utseendet, känslan och ljudet av tradition samtidigt som den ger dig den mest avancerade SuperNATURAL Piano-teknologin som finns på marknaden.

Visa mer

RG-1F

Digitalflygel

Modern flygel med SuperNATURAL Piano-ljudmotor och den oöverträffade PHA III Ivory Feel-klaviaturen

Visa merStatistik
Viewed:3097
Antal svar: 0
Digital piano och flyglar
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U