Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
  Hem » Katalog Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
BASSTORE kommer till Musikalen
  Inlagd: måndag 25 juni, 2012


BASSTORE kommer integrera i Musikalen i Halmstad och ansvara för bassortimentet och ha hand om allt som har med basar och förstärkare och tillbehör att göra.
Vi kommer bredda vårt sortiment en del och även utöka Musikalens basutbud.
Tillgängligheten för Showroom och testa kommer se ut som följande.
Mån-fre 10-18 Lör 10-15.

Maruszczyk bas

Från basist till basist.
Adrian Maruszczyk grundare och byggare av dessa fantastiskt trevliga byggen. Med en erfarenhet av mer än 30 år som basist så finns det en hel del kunskap om trä, mickar, hardware och strängar.

 

Maruszczyk basar är byggda av basister till basister

 

Lakland

Lakland Bass är bland marknadens mest respekterade instrument,  spelas av så väl kräsna som professionella basister i hela världen. Med vintage komfort och modern sinnrikhet levererar basarna en oöverträffad spelupplevelse.


Laklands basar har erkänts för sin överlägsna ton, spelbarhet och konstruktion. Lakland investerar i innovation och sätta nya riktmärken för kvalitet och mångsidighet. Lakland lyssnar på de instrument och de människor som spelar dem. Allt dom kan göra bättre, kommer dom gör bäst.

 

Warwick

Warwick erbjuder en av världens största Custom Shop val. Du kan välja allt från drakinlägg i halsen till LED’s, exotiska träslag, alternativa mickplaceringar.


Vi har gjort ett litet urval ur Warwicks sortiment, saknar ni någon modell eller undrar över pris så mail oss gärna

Basarna för dig som inte vill plocka med din dyrbara 60-tals bas på ett stökigt pubgig, vem vill egentligen ha 3 öl och en Gin Tonic i sin bas?
 

Schatz


Schatz TVV - True Vintage Vibe är basarna som gör jobbet.

Rätt Look.... Rätt Feel.... Rätt Ljud....Och framför allt...

Rätt Pris....

Alla delar är speciellt handplockade från licensierade tillverkare. Kropparna består av 3 bitars al som lackas med cellulosalack i önskad kulör. Halsarna är one piece maple eller lönnhals med rosewood bräda, blocks och bindings finns som tillval, även dessa lackas med cellulosa. Alltså precis som det ska vara.

Mickarna är specialbeställda handlindade Urban Pickups av bästa kvalité, elektronik av CTS-pottar och vintage kablage.

Hardware är Vintage Gotoh.


Custombeställ ditt ex redan nu och ställ dyrgripen hemma.

för mer bilder och info : http://www.basstore.se/Basstore/Schatz.html

Förstärkare

TecAmp

I över 20 år har TecAmp tillverkat professionell utrustning för basister. Man revolutionerade marknaden med att kombinera rörsteknologi kombinerat med digitala slutsteg vilket kulminerade i state-of-the-art-förstärkaren Black Cat, en förstärkare med point-to-point-wired rörförsteg med extrema komponent-specifikationer, kombinerat med ett 1000W digitalt slutsteg. Tecamp erbjuder förstärkare från 350watt upp till 2100watt

http://www.basstore.se/Basstore/Tecamp.html

MARUSZCZYK AMP

Barabass är en förstärkare byggd av samma kunniga byggare som står för Maruszczyks fantastiska basar.
Levererar en riktigt varm och djup ren ton med grymt mycket punch i ljudet. Riktigt välbygda boutique förstärkare som inte bara är snygga men dom låter bra också..Statistik
Viewed:5863
Antal svar: 0
BASSTORE kommer till Musikalen
Skriv en recension Fortsätt
SökAvancerad sökning
Information
Kontakta oss
Frakt
Köpinformation
Nyheter
Nytt websystem
Hej alla vänner! Vi håller på att uppgradera vårt websystem med ny design, nya produkter, nya betallösningar och nya fina priser. Under ombyggnaden kan det dock förekomma små problem med det befintliga systemet. Har du några problem så hör gärna av dig till oss antingen via mail eller telefon så hjälper vi dig.

[Läs mer]
JACKSON FREAKDEALS!
Eftersom vi är så goa så kör vi ett litet Jackson-party. Köp en Jackson, få fri setup och ett set strängar!

[Läs mer]
Audient ASP880
Audients ASP880 är det perfekta komplementet till din inspelningsutrustning och hjälper dig att få inspelningar i världsklass. Låt ljudet gå igenom Audients preamps och converters - istället för igenom de som följer med ditt ljudkort idag - och upplev skillnaden!

[Läs mer]
Ljudkort Nytt och beg
En liten lista med ljudkort vi gillar till specialpriser.

[Läs mer]
Specialpris på Traktor kontrol Z2 februari ut!
Native Instrument Z2 är världens första 2+2 DJ-mixer med traktor kontroll. Byggd för professionellt bruk, en "state of the art" mixer för både vinyl, cd och för avancerad uppsättning av Remix Decks och kontroller.

[Läs mer]
NAMM trummor 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 för 23 gången det ska bli fantastiskt kul som vanligt. Vi kommer att visa nyheterna och ni kan följa oss på vår hemsida eller via Facebook :musikalen trummor endast för trumdårar

[Läs mer]
NAMM basnyheter 2016
Vi besöker NAMM SHOW 2016 endast för bassister

[Läs mer]

Copyright © 2018
Musikalen Halmstad musikaffär tel 035123720 öppet måndag-fredag 09-18 lördagar 10-15
Powered by osCommerce & Service 4 U